El lloc on viure la música i les tradicions

Propers esdeveniments

Àrea de descàrregues

descarregues privatZona privadadescarregues publicZona pública

Comparteix en

Compartir en FacebookCompartir en Google PlusCompartir en Twitter

centralmusic

ActiviTrads

La Rumba. Taller per acordionistes guitarristes i percussionistes

EspaiTrad organitza un Taller de Rumba des de l’acordió, la guitarra i la percussió de la mà dels mestres Carles Belda, Rafito Salazar i Joanet de Mataró. A continutació del taller es farà el concert i presentació del llibre CD 24 Rumbes per diatònic.

rumba

CARLES BELDA. Én dels acordionistes més reconeguts actualment a Catalunya que ha format part de grups com Blat Segat, Pomada i Ensaladilla So Insistent, Mesclat. També lidera un grup anomenat El Belda i el Conjunt Badabadoc. Toca l'acordió diatònic i la trikitixa en formacions musicals de caràcter tradicional, encara que un dels estils musicals que més li agrada és la rumba, estil que ha adaptat per a ésser tocat amb l'acordió diatònic. El resultat d’això és el llibre cd, 24 Rumbes per diatònic,. Un poti-poti de tradició del país (peces populars i d’autor), importacions d’altres latituds (Occitània, País Basc, Portugal, Brasil), èxits del gènere (Gato Perez, Ai Ai ai!) i manlleus a d’altres estils (Penguin Café Orchestra).

RAFALITO SALAZAR. Va començar a tocar la guitarra als 7 anys quan, en un casament gitano-català al barri barceloní de Gràcia, va conèixer a una de les figures més representatives del món de la rumba: Javier Patricio Pérez, més conegut amb el sobrenom de Gato Pérez. Salazar va formar part de la banda de Gato Pérez. També ha treballat amb figures com Peret i amb grups com Lax’n’Busto o Sau però sens dubte una de les fites musicals amb més èxit va ser la formació del grup Ai Ai Ai l’any 1991, un grup que fa “rumba i a més a més en català”.                       

 

16-20h. Tallers d'acordió, guitarra i percussió - Presentació de l'acordió diatònic i petita iniciació per tothom que vulgui.

13h. El Safareig - CONCERT-PRESENTACIÓ del LLIBRE CD 24 Rumbes per a diatònic, a càrrec de l'acordionista Carles Belda i Rafalito Salazar.

 

Preus tallers:

1. Acordió 15€ (els alumnes d’Espaitrad 12€)

2. Guitarra 15€ (els alumnes d’Espaitrad 12€)

3. Percussió 15€ (els alumnes d’Espaitrad 12€)

 

Inscripcions fins al 10 de juny via correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o aquí

PLACES LIMITADES

 

Amb la col·laboració de:

      logo safareig

Al Juliol, Música al Sol, estiu 2015

Espaitrad us vol tornar a oferir un juliol diferent, amb una proposta de tallers musicals per als més petits i un tastet instrumental per als més grans. Aquest any serà del 13 al 24 de juliol a la UAF (Unió Anelles de la Flama) c/Garrofers núm. 1, a Valls.

cartell juliol bo

Matinal Musical del 13 al 24 de juliol
Durant el matí, els més petits podreu gaudir de la música a través de danses, cançons, percussions corporals, construcció d'instruments i moltes més idees que junts descobrirem. També tindreu l'oportunitat de conèixer i palpar alguns instruments tradicionals: sac de gemecs, flabiol i tamborino, tarota, gralla, percussió de mà, timbal, acordió...

Horari: de 9 a 13:30
Dirigit: a nens i nenes entre 6 i 10 anys
Preu: 50€/setmana

Tasta-Tarda del 13 al 17 de juliol
Vine a provar o aprofundir un instrument. T'oferim 4 sessions de 45 minuts en petit grup repartides en 4 tardes de la setmana, de l'instrument que triïs, d'entre els següents: flabiol i tamborino, gralla, percussió de mà, sac de gemecs, tarota i timbal. 

Horari: entre les 16h i les 20h (sessions de 45min)
Dirigit: a tothom a partir de 10 anys; també et pots apuntar amb el teu grup estable (grup de gralles, mitja cobla o tres quartants)
Preu: 50€

 

Divendres 17 i 24 de juliol a les 17h

CONCERT A LA FRESCA. Espectacle obert a tothom on tots els participants a les jornades de Al Juliol, Música al sol mostraran allò après al llarg de la setmana.

Professors:
Matinal Musical: Glòria Cano, Marta Linares i Maite Royano.
Tasta Tarda: flabiol i tamborino, gralla i tarota - Cristina Boixadera; sac de gemecs - Francesc Sans; timbal i percussió de mà - Titus Prats.

Informació i inscripcions: de l'11 de maig a l'1 de juliol (places limitades, per ordre d'inscripció)

Apunta't a la matinal aquí!                Apunta't al tasta-tarda aquí!      

pdfDescarrega`t la informació aquí

 

Al Juliol, Música al Sol, estiu 2014

Espaitrad us ofereix un juliol diferent, amb una proposta de tallers musicals per als més petits i un tastet instrumental per als més grans. Serà la setmana del 14 al 18 de juliol a la UAF (Unió Anelles de la Flama) c/Garrofers núm. 1, a Valls.

juliolalsolMatinal Musical
Durant el matí, els més petits podreu gaudir de la música a través de danses, cançons, percussions corporals, i moltes més idees que junts descobrirem. També tindreu l'oportunitat de conèixer i palpar alguns instruments tradicionals: sac de gemecs, flabiol i tamborino, tarota, gralla, percussió de mà, timbal, acordió, viola de roda...

Horari: de 9 a 13:30
Dirigit: a nens i nenes entre 6 i 10 anys
Preu: 50€

Tasta-Tarda
Vine a provar o aprofundir un instrument. Us oferim 4 sessions de 45 minuts en petit grup repartides en 4 tardes de la setmana, més un taller de tarda al voltant de l'instrument que hagueu triat, d'entre els següents: acordió, flabiol i tamborino, gralla, gralla baixa, Instruments de pua, percussió de mà, sac de gemecs, tarota, timbal i viola de roda.

Horari: entre les 15h i les 20h (sessions de 45min) Dirigit: a tothom a partir de 10 anys
Preu: 55€ (inclou un taller de tarda)

Tallers d'una tarda – oberts a tothom

Dimarts 15 de juliol de 16h a 20h
Toca't el pito, Concert i Taller de fabricació d'instruments de vent. Xavier Lozano
Preu: 12€ 

Taller de canyes de sac. Sergi Masip
Preu: 10€

Divendres 18 de juliol de 16 a 18h

colaboradorsjuliolalsolTaller de canyes de gralla. Jaume Aguza
Preu: 10€
Taller de canyes de tarota. Adrià Grandia
Preu: 10€

Divendres 18 de juliol a les 19h
CONCERT A LA FRESCA. Espectacle obert a tothom on tots els participants a les jornades de Al Juliol, Música al sol, mostraran allò après al llarg de la setmana.

Professors:
Matinal Musical: Mireia Besora i Raquel Pascual
Tasta Tarda:
        - Gralla i Acordió: Jaume Aguza
        - Sac de gemecs: Francesc Sans
        - Flabiol i tamborino: Iris Gayete
        - Timbal i Percussió de mà: Titus Prats
        - Tarota, Gralla baixa i Viola de Roda: Adrià Grandia
        - Instruments de Pua: Manel Martorell

Informació i inscripcions: del 20 de maig a l'1 de juliol (places limitades, per ordre d'inscripció)

Apunta't aquí!                       pdf Descarrega't el díptic

Taller de cançons per a Embarassades

tallerEmbarassades2EspaiTrad us ofereix un TALLER DE CANÇONS PER A EMBARASSADES, amb la voluntat d'oferir a les mares que estan esperant un fill, un espai on apendre cançons i altres eines per compartir i ajudar al desenvolupament dels infants en els primers moments de vida.

A l'Espai SAL GROSSA (Plaça del Portal Nou, 16 baixos, Valls)


Preu: 25€
, prèvia inscripció. Places limitades. 

Apunta't aquí.

tallerEmbarassades

El més recent

Concert vermut!Concert vermut!

Un any més, alumnes i professors d'EspaiTrad volen compartir la feina feta durant el curs amb aquesta petita festa final, en forma de concert-vermut.  Serà el diumenge 27 de maig a les 12h a la [ ... ]

Activitats