El lloc on viure la música i les tradicions

Propers esdeveniments

Àrea de descàrregues

descarregues privatZona privadadescarregues publicZona pública

Comparteix en

Compartir en FacebookCompartir en Google PlusCompartir en Twitter

centralmusic

ActiviTrads

Al Juliol, Música al Sol, estiu 2015

Espaitrad us vol tornar a oferir un juliol diferent, amb una proposta de tallers musicals per als més petits i un tastet instrumental per als més grans. Aquest any serà del 13 al 24 de juliol a la UAF (Unió Anelles de la Flama) c/Garrofers núm. 1, a Valls.

cartell juliol bo

Matinal Musical del 13 al 24 de juliol
Durant el matí, els més petits podreu gaudir de la música a través de danses, cançons, percussions corporals, construcció d'instruments i moltes més idees que junts descobrirem. També tindreu l'oportunitat de conèixer i palpar alguns instruments tradicionals: sac de gemecs, flabiol i tamborino, tarota, gralla, percussió de mà, timbal, acordió...

Horari: de 9 a 13:30
Dirigit: a nens i nenes entre 6 i 10 anys
Preu: 50€/setmana

Tasta-Tarda del 13 al 17 de juliol
Vine a provar o aprofundir un instrument. T'oferim 4 sessions de 45 minuts en petit grup repartides en 4 tardes de la setmana, de l'instrument que triïs, d'entre els següents: flabiol i tamborino, gralla, percussió de mà, sac de gemecs, tarota i timbal. 

Horari: entre les 16h i les 20h (sessions de 45min)
Dirigit: a tothom a partir de 10 anys; també et pots apuntar amb el teu grup estable (grup de gralles, mitja cobla o tres quartants)
Preu: 50€

 

Divendres 17 i 24 de juliol a les 17h

CONCERT A LA FRESCA. Espectacle obert a tothom on tots els participants a les jornades de Al Juliol, Música al sol mostraran allò après al llarg de la setmana.

Professors:
Matinal Musical: Glòria Cano, Marta Linares i Maite Royano.
Tasta Tarda: flabiol i tamborino, gralla i tarota - Cristina Boixadera; sac de gemecs - Francesc Sans; timbal i percussió de mà - Titus Prats.

Informació i inscripcions: de l'11 de maig a l'1 de juliol (places limitades, per ordre d'inscripció)

Apunta't a la matinal aquí!                Apunta't al tasta-tarda aquí!      

pdfDescarrega`t la informació aquí

 

El més recent

Concert vermut!Concert vermut!

Un any més, alumnes i professors d'EspaiTrad volen compartir la feina feta durant el curs amb aquesta petita festa final, en forma de concert-vermut.  Serà el diumenge 27 de maig a les 12h a la [ ... ]

Activitats