El lloc on viure la música i les tradicions

Propers esdeveniments

Àrea de descàrregues

descarregues privatZona privadadescarregues publicZona pública

Comparteix en

Compartir en FacebookCompartir en Google PlusCompartir en Twitter

centralmusic

ActiviTrads

La Rumba. Taller per acordionistes guitarristes i percussionistes

EspaiTrad organitza un Taller de Rumba des de l’acordió, la guitarra i la percussió de la mà dels mestres Carles Belda, Rafito Salazar i Joanet de Mataró. A continutació del taller es farà el concert i presentació del llibre CD 24 Rumbes per diatònic.

rumba

CARLES BELDA. Én dels acordionistes més reconeguts actualment a Catalunya que ha format part de grups com Blat Segat, Pomada i Ensaladilla So Insistent, Mesclat. També lidera un grup anomenat El Belda i el Conjunt Badabadoc. Toca l'acordió diatònic i la trikitixa en formacions musicals de caràcter tradicional, encara que un dels estils musicals que més li agrada és la rumba, estil que ha adaptat per a ésser tocat amb l'acordió diatònic. El resultat d’això és el llibre cd, 24 Rumbes per diatònic,. Un poti-poti de tradició del país (peces populars i d’autor), importacions d’altres latituds (Occitània, País Basc, Portugal, Brasil), èxits del gènere (Gato Perez, Ai Ai ai!) i manlleus a d’altres estils (Penguin Café Orchestra).

RAFALITO SALAZAR. Va començar a tocar la guitarra als 7 anys quan, en un casament gitano-català al barri barceloní de Gràcia, va conèixer a una de les figures més representatives del món de la rumba: Javier Patricio Pérez, més conegut amb el sobrenom de Gato Pérez. Salazar va formar part de la banda de Gato Pérez. També ha treballat amb figures com Peret i amb grups com Lax’n’Busto o Sau però sens dubte una de les fites musicals amb més èxit va ser la formació del grup Ai Ai Ai l’any 1991, un grup que fa “rumba i a més a més en català”.                       

 

16-20h. Tallers d'acordió, guitarra i percussió - Presentació de l'acordió diatònic i petita iniciació per tothom que vulgui.

13h. El Safareig - CONCERT-PRESENTACIÓ del LLIBRE CD 24 Rumbes per a diatònic, a càrrec de l'acordionista Carles Belda i Rafalito Salazar.

 

Preus tallers:

1. Acordió 15€ (els alumnes d’Espaitrad 12€)

2. Guitarra 15€ (els alumnes d’Espaitrad 12€)

3. Percussió 15€ (els alumnes d’Espaitrad 12€)

 

Inscripcions fins al 10 de juny via correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o aquí

PLACES LIMITADES

 

Amb la col·laboració de:

      logo safareig

El més recent

Concert vermut!Concert vermut!

Un any més, alumnes i professors d'EspaiTrad volen compartir la feina feta durant el curs amb aquesta petita festa final, en forma de concert-vermut.  Serà el diumenge 27 de maig a les 12h a la [ ... ]

Activitats
Inici ActiviTrads La Rumba. Taller per acordionistes guitarristes i percussionistes