El lloc on viure la música i les tradicions

Propers esdeveniments

Àrea de descàrregues

descarregues privatZona privadadescarregues publicZona pública

Comparteix en

Compartir en FacebookCompartir en Google PlusCompartir en Twitter

centralmusic

Espai Formació

Mòduls i tallers

EspaiTrad pretén posar a l'abast de tothom la música tradicional present en la nostra comarca a través del joc i l'instrument, i del treball en grup i individual dirigit a tothom que li interessi a partir de 6 anys. Per oferir una formació musical completa, més enllà de la pròpia pràctica de l'instrument, trobareu els tallers organitzats en mòduls, que és el que recomanem per cada edat.
Tot i això, la flexibilitat d'EspaiTrad permet poder fer tot el mòdul o els tallers que interessen a cada alumne.

La organització dels mòduls és la següent:

6 i 7 anys
Mòdul B
El Mòdul B és per aquells nens i nenes que s'ho vulguin passar bé tot fent i gaudint de la música. És un sol taller d'1 hora setmanal: Música i moviment
de 8 a 11 anys
Mòdul C
El Mòdul C continua amb l'aprenentatge i el gaudi de la música, com a continuació del mòdul anteriors, i introdueix l'aprenentatge i la pràctica de l'instrument, i el fet de fer música en grup. Ocupa 2 hores i 45 minuts a la setmana, i està format pels tallers:
Fem Colla!, Instrument i Música i Moviment
de 12 a 15 anys
Mòdul D1 o D2
El Mòdul D és la continuació de l'anterior, amb els mateixos tallers  Fem Colla!, Instrument i Musicant, i s'aprofundeix en l'aprenentatge de l'instrument. Es realitza Mòdul D1 o D2 segons si la classe d'instrument és individual o en petit grup, i per tan varia la dedicació setmanal (al voltant de les 3h)
a partir de 16 anys
Mòdul E1 o E2

El Mòdul E s'adapta a les necessitats de l'alumne, i proposa l'aprenentatge del Llenguatge musical i la continuació dels tallers Fem Colla! i Instrument.Es realitza Mòdul E1 o E2 segons si la classe d'instrument és individual o en petit grups, i per tan varia la dedicació setmanal (al voltant de les 3h)

 
Els tallers que s'ofereixen són aquests:

checkMÚSICA I MOVIMENT

Pretén posar a l'alumne en contacte amb la música utilitzant com a instruments la pròpia veu, el moviment i diferents instruments de percussió determinada i indeterminada. Tot jugant, cantant, ballant i tocant coneixerem molts aspectes de la música que després podrem aplicar a l'instrument amb naturalitat.

checkFEM COLLA!

És el conjunt instrumental del que participaran tots els alumnes a partir dels 8 anys i pretén oferir un espai per tocar en grup on cadascú hi té un paper important independentment del nivell instrumental que tingui.

checkINSTRUMENT

Consta de l'aprenentatge tècnic i de repertori d'un instrument en concret. En la major part dels dels casos l'aprenentatge es farà en petits grups, en funció de les necessitats dels mateixos alumnes, segons criteri del professor. L'oferta d'instruments és: Acordió diatònic, Gralla, Timbal, Flabiol i Tamborí, Sac de Gemecs, Tarota i Percussió de mà.

checkMUSICANT

És la continuació dels tallers Juguem cantant i Música i moviment, que permetrà a l'alumne tenir un contacte amb la cultura musical sentint-la com a pròpia, a la vegada que es vol incidir en aspectes més intel·lectuals (lectura, escriptura, forma, creació, història, etc...).

checkLLENGUATGE MUSICAL - MUSICANT

És per aquelles persones que volen aprofundir en el coneixement de la música, i volen adquirir habilitats en la lecto-escriptura, com a continuació del taller Musicant.


pdfDescarrega't l'oferta de mòduls i si tens cap dubte, contacta amb nosaltres.

El més recent

Concert vermut!Concert vermut!

Un any més, alumnes i professors d'EspaiTrad volen compartir la feina feta durant el curs amb aquesta petita festa final, en forma de concert-vermut.  Serà el diumenge 27 de maig a les 12h a la [ ... ]

Activitats
La Rumba. Taller per acordionistes guitarristes i percussionistesLa Rumba. Taller per acordionistes guitarristes i percussionistes

EspaiTrad organitza un Taller de Rumba des de l’acordió, la guitarra i la percussió de la mà dels mestres Carles Belda, Rafito Salazar i Joanet de Mataró. A continutació del taller es farà [ ... ]

ActiviTrads
El 25 de novembre anem al Teatre

El proper dissabte 25 de novembre, a 2/4 de 9 del vespre al Teatre Principal, alumnes d'EspaiTrad farem el preludi musical de l'obra La autora de las meninas, dins la programació Teatres de Valls. Us [ ... ]

Notícies
Taller de rumbaTaller de rumba

Aquest últim trimestre no hem parat, i per acabar el curs us oferim un taller de rumba, dirigit a acordionistes, guitarristes i percussionistes. El taller anirà a càrrec de carles Belda i Rafalito Salazar, [ ... ]

Notícies