El lloc on viure la música i les tradicions

Propers esdeveniments

Àrea de descàrregues

descarregues privatZona privadadescarregues publicZona pública

Comparteix en

Compartir en FacebookCompartir en Google PlusCompartir en Twitter

centralmusic

Espai Formació

Mòduls i tallers

EspaiTrad pretén posar a l'abast de tothom la música tradicional present en la nostra comarca a través del joc i l'instrument, i del treball en grup i individual dirigit a tothom que li interessi a partir de 4 anys. L'oferta formativa va en funció de l'edat, i és la que trobareu a continuació.

Aquest curs EspaiTrad s’ha reorganitzat i us comuniquem els diferents canvis:

  • -El curs consisteix en 30 classes anuals distribuïdes entre l’octubre i el juny on s’inclouen 3 classes de gran conjunt i un concert final. A més hi pot haver algun tipus de treball col·lectiu, a més a més de les setmanes de grans conjunts, segons les necessitats d’actuacions que vagin sorgint.
  • -Les classes d'instrument poden ser individuals o en petits grups segons cadascú ho prefereixi i/o el professor/a ho cregui convenient. Es faran al local de la Unió d'Anelles de la Flama (plaça de la Sardana)
  • -Els tallers de Llenguatge i MiM-Música i Moviment canvien d’espai i s’impartiran a l’Escola Municipal de Música Rober Gerhard (Passeig de l'estació s/n, Parc Barrau) i els horaris els podeu consultar al següent enllaç  http://www.escolamusicavalls.cat/l-escola/horaris
  • -La matriculació i pagament de MIM es farà a l’Escola de Música Robert Gerhard. La resta es farà a través d’EspaiTrad.
  • -A partir dels 12 anys es pot fer un segon instrument, sigui tradicional o dels què s'ofereixen a l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard. 

tallers 2018 2019 

Els tallers que s'ofereixen són aquests:

checkINSTRUMENT

Consta de l'aprenentatge tècnic i de repertori d'un instrument en concret. En la major part dels dels casos l'aprenentatge es farà en petits grups, en funció de les necessitats dels mateixos alumnes, segons criteri del professor. L'oferta d'instruments és: Acordió diatònic, Gralla, Timbal, Flabiol i Tamborí, Sac de Gemecs, Tarota i Percussió de mà.

 

checkFEM COLLA! - GRANS CONJUNTS

És el conjunt instrumental del que participaran tots els alumnes a partir dels 8 anys i pretén oferir un espai per tocar en grup on cadascú hi té un paper important independentment del nivell instrumental que tingui. Es treballarà amb tots els alumnes durant les setmanes de Grans Conjunts i sempre que calgui preparar actuacions. 

 

checkMIM - MÚSICA I MOVIMENT

Pretén posar a l'alumne en contacte amb la música utilitzant com a instruments la pròpia veu, el moviment i diferents instruments de percussió determinada i indeterminada. Tot jugant, cantant, ballant i tocant coneixerem molts aspectes de la música que després podrem aplicar a l'instrument amb naturalitat.

 

checkLLENGUATGE MUSICAL 

És per aquelles persones que volen aprofundir en el coneixement de la música, permetent a l'alumne tenir un contacte amb la cultura musical sentint-la com a pròpia, a la vegada que es vol incidir en aspectes més intel·lectuals (lectura, escriptura, forma, creació, història, etc...) A partir dels 8 anys es comencen a adquiri habilitats en la lecto-escriptura.


Si tens cap dubte, contacta amb nosaltres.

El més recent

Concert vermut!Concert vermut!

Un any més, alumnes i professors d'EspaiTrad volen compartir la feina feta durant el curs amb aquesta petita festa final, en forma de concert-vermut.  Serà el diumenge 27 de maig a les 12h a la [ ... ]

Activitats