El lloc on viure la música i les tradicions

Propers esdeveniments

Àrea de descàrregues

descarregues privatZona privadadescarregues publicZona pública

Comparteix en

Compartir en FacebookCompartir en Google PlusCompartir en Twitter

centralmusic

Notícies

El 25 de novembre anem al Teatre

El proper dissabte 25 de novembre, a 2/4 de 9 del vespre al Teatre Principal, alumnes d'EspaiTrad farem el preludi musical de l'obra La autora de las meninas, dins la programació Teatres de Valls.

Us esperem!

 

 

 

 

 

Taller de rumba

Aquest últim trimestre no hem parat, i per acabar el curs us oferim un taller de rumba, dirigit a acordionistes, guitarristes i percussionistes. El taller anirà a càrrec de carles Belda i Rafalito Salazar, i un cop finalitzat podreu gaudir del concert-presentació del llibre CD 24 Rumbes per a diatònic, a El Safareig. 

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per més informació i inscripcions.

cartell rumba

 

 

 

 

Despertem el drac per Sant Jordi

Una vuitantena de cantaires van despertar el Drac de Valls el dia de Sant Jordi, estrenant una nova cançó
 
Un any més, la col·laboració de la Coral Infantil Cors Alegres, EspaiTrad, Músic-Art, els participants de l'extra-escolar del Projecte Recipum de les escoles Enxaneta i Candela i la Unió Anelles de la Flama (UAF) ha permès fer créixer aquest acte en temps i qualitat. 
Aquest és el segon any consecutiu que, amb la intenció de donar més ressò a la Despertada del Drac, la Coral Infantil Cors Alegres, EspaiTrad i l'escola de música Músic-Art dirigida per la Teresa Reverté s'han posat d'acord per organitzar aquesta cantada. Aquest any s'hi han afegit els nens i nenes que participen de l'extraescolar Projecte Recipum de les escoles Candela i Enxaneta.
 
Van cantar, com sempre, la cançó de Despertar el Drac, escrita per Francesc Sans, i que tots els nens i nenes de Valls treballen a l'escola per poder-s'hi afegir. Com a novetat, i amb ganes que l'acte sigui més rodó, aquest any s'ha estrenat una nova cançó, la Cançó de l'hivern, escrita per Mireia Besora. 
 
Una vegada més, l'acte també ha servit per donar valor a la feina que dia a dia es fa des de les diferents escoles de música i des dels Cors Alegres i ha permès als cantaires veure que hi ha molts nens i nenes que participen d'activitats musicals a Valls.  

 

 IMG 20160424 WA0008       IMG 20160424 WA0022 

Setmana de Tocades Comentades

Després d'un primer trimestre intens preparant la col·laboració amb el Pessebre Vivent i l'acompanyament de l'arribada dels Reis d'Orient a Valls, comencem amb energia el segon trimestre. I ho fem amb la setmana de Tocades Comentades.

Avui dilluns hem pogut sentir gralles, flabiols i tamborinos, sacs de gemecs, percussions, acordions i hem vist una petita mostra del grup de Música i Moviment. 

Dijous hi tornem!

Recordeu que la setmana de Tocades Comentades no fem classe, i que us convidem a gaudir tan com pugueu d'aquestes estones junts. S'aprèn tan o més que en una classe.

20160125 173923

 

 

El més recent

Concert vermut!Concert vermut!

Un any més, alumnes i professors d'EspaiTrad volen compartir la feina feta durant el curs amb aquesta petita festa final, en forma de concert-vermut.  Serà el diumenge 27 de maig a les 12h a la [ ... ]

Activitats