El lloc on viure la música i les tradicions

Propers esdeveniments

Àrea de descàrregues

descarregues privatZona privadadescarregues publicZona pública

Comparteix en

Compartir en FacebookCompartir en Google PlusCompartir en Twitter

centralmusic

Notícies

Despertem el drac per Sant Jordi

Una vuitantena de cantaires van despertar el Drac de Valls el dia de Sant Jordi, estrenant una nova cançó
 
Un any més, la col·laboració de la Coral Infantil Cors Alegres, EspaiTrad, Músic-Art, els participants de l'extra-escolar del Projecte Recipum de les escoles Enxaneta i Candela i la Unió Anelles de la Flama (UAF) ha permès fer créixer aquest acte en temps i qualitat. 
Aquest és el segon any consecutiu que, amb la intenció de donar més ressò a la Despertada del Drac, la Coral Infantil Cors Alegres, EspaiTrad i l'escola de música Músic-Art dirigida per la Teresa Reverté s'han posat d'acord per organitzar aquesta cantada. Aquest any s'hi han afegit els nens i nenes que participen de l'extraescolar Projecte Recipum de les escoles Candela i Enxaneta.
 
Van cantar, com sempre, la cançó de Despertar el Drac, escrita per Francesc Sans, i que tots els nens i nenes de Valls treballen a l'escola per poder-s'hi afegir. Com a novetat, i amb ganes que l'acte sigui més rodó, aquest any s'ha estrenat una nova cançó, la Cançó de l'hivern, escrita per Mireia Besora. 
 
Una vegada més, l'acte també ha servit per donar valor a la feina que dia a dia es fa des de les diferents escoles de música i des dels Cors Alegres i ha permès als cantaires veure que hi ha molts nens i nenes que participen d'activitats musicals a Valls.  

 

 IMG 20160424 WA0008       IMG 20160424 WA0022 

El més recent

Concert vermut!Concert vermut!

Un any més, alumnes i professors d'EspaiTrad volen compartir la feina feta durant el curs amb aquesta petita festa final, en forma de concert-vermut.  Serà el diumenge 27 de maig a les 12h a la [ ... ]

Activitats